Kindergarden 7000x2800 MUKSULI scaled e1700688159377

OTA YHTEYTTÄ

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Toimitusajat?
🚛 Johtuen koronatilanteesta saattaa toimitusajat vaihdella 3-10 päivän välissä 2-4 päivän sijaan! Lupaamme AINA antaa parhaamme, että toimitusajat jäisi 2-4 päivän sisälle. PAHOITTELUT!
Palautukset?

Voit palauttaa ostamasi tuotteen – joka on samassa kunnossa kuin ostohetkellä – 14 päivän kuluessa tuotteen ostamisesta tai vastaanottamisesta ja saat rahasi takaisin.

Tietosuojakäytäntö?

Kun ostat tuotteita ja palveluita verkkosivustoltamme käsittelemme antamiasi henkilötietoja, kuten nimeäsi ja yhteystietojasi (sisältäen osoitteen, sähköpostiosoitteen ja puhelinnumeron) sekä maksutietojasi, että voisimme hallita palautuksia ja hallita käyttäjätiliäsi verkkosivustollamme (jos olet kirjautunut tilille). Saatamme jakaa tietojasi yhtiökumppaneidemme kanssa, esimerkiksi logistiikkakumppaneillemme voidaksemme tarjota tavaroiden kotiin kuljetuksen, korjauspalveluiden tarjoajille, IT-ratkaisujen tarjoajille, kysely- ja markkinointipalveluiden tarjoajille, tavarantoimittajille, kirjanpitopalvelun tarjoajille, maksupalveluntarjoajille, joista voit hakea tuotteesi.

Muissa tapauksissa emme jaa tietojasi kolmansien osapuolten kanssa, paitsi lain edellyttämissä tilanteissa, tai jos meillä on sinun nimenomainen suostumuksesi.

Miten saan yhteyttä?

Meille saat aina lähettää sähköpostia:

info@muksuli.fi

tai soittamalla asiakaspalveluumme:

+358 41 810 0707

 

Kaipaatko lisätiedoja?

Olemme aina olemassa jos kysyttävää!

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Nimi
Apina Logo

3D Digital
16511990

+358 41 810 0707

info@muksuli.fi