Palautuskäytäntö

Palautusoikeus ja poikkeamat

 

30 päivän palautusoikeus

 

Jos taas et ole valitsemaasi tuotteeseen syystä tai toisesta täysin tyytyväinen kokeilun jälkeen, tuo tuote 30 päivän kuluessa takaisin ja hyvitämme siitä täyden hinnan tai vaihdamme tuotteen toiseen.

Voit palauttaa ostamasi tuotteen – joka on samassa kunnossa kuin ostohetkellä – 30 päivän kuluessa tuotteen ostamisesta tai vastaanottamisesta ja saat rahasi takaisin. Palautus- ja vaihto-oikeus koskee suurinta osaa tuotteista, myös käyttöön otettuja sähköisiä tuotteita. Palautuksen mukana tulee olla kaikki alkuperäisessä tuotepaketissa olleet osat ja varusteet. Myös mahdolliset kaupanpäällistuotteet tulee palauttaa. Ohjelmistot, pelit ja elokuvat pitää palauttaa sinetöidyssä, avaamattomassa pakkauksessaan.

Palautusoikeus ei koske Muksuli.fi:n valikoiman ulkopuolisia, erikseen tilattavia tuotteita, suurempia kertaeriä kuin 5 kappaletta samaa tuotetta eikä yritysmyyntiä. Palautusoikeus evätään mikäli sitä väärinkäytetään.

Palautus- ja kuljetuskustannukset ovat asiakkaan vastuulla. Muksuli.fi:n 30 päivän palautus- ja vaihto-oikeus koskee vain Suomessa käytävää kauppaa. 

Tuotteen palautukset tehdään aina alkuperäiselle maksuvälineelle mukaan lukien lahjakortit maksuvälineenä.

Palautuksista tulee aina ensin täyttää palautuslomake

Postitse palautettavasta tuotteesta tulee pyytää toimitusyritykseltä kuitti ja seurantatunnus, jotka tulee säilyttää. Mikäli palautettu tuote katoaa matkalla, eikä kuittia ole, on vastuu lähettäjällä. Kuitti todistaa toimitusyritykseltä vastaanottaneen pakkauksen kuljetettavaksi, jolloin vastuu siirtyy toimitusyritykselle.

30 päivän palautusoikeus koskee myös mm.:

  • Tuotetta ilman myyntipakkausta, pakkauksen sisältö kokonaisuudessaan tallella (käyttöohje, laturit, lisäosat jne.)

Palautusoikeus ei koske: 

  • Toiveen mukaan tilattua/muutettua tuotetta
  • Hygieniatuotteet, joiden pakkaus on avattu (mm.  kuulokkeet ja kuumemittarit, VR-lasit)
  • Konsoli- tai tietokonepeliä, jonka sinetti on avattu
  • Asennettuja ohjelmistoja
  • Rikottua ja/tai vaurioitunutta tuotetta, kuljetusvaurioinen tuote tulee reklamoida 7 päivän sisään vastaanotosta.
  • Televisio/ puhelin/ tietokone, jolla käyttötunteja yli 400

Kuljetusvauriot

Vastaanottajan tulee tarkistaa tuote ja raportoida mahdolliset kuljetus- ja piilovauriot Muksuli.fi:n 7 päivän sisään tavaranvastaanottamisesta.

Verkko-ostot

30 päivän palautus- ja vaihto-oikeus koskee kaikkia Muksuli.fi:n nettikaupasta ostettuja tuotteita. Palautettavat tuotteet tulee olla samassa kunnossa kuin ostohetkellä. Verkko-ostoihin pätevät samat yllä mainitut ehdot.